top of page

INSPIRATIEBOEK

Inkijkexemplaar
Kanjers In de Keuken

Participatie in de keuken is helaas nog niet vanzelfsprekend voor jongeren met ernstige motorische en meervoudige beperkingen. Voedingsproblemen bij jongeren zelf en handelingsverlegenheid bij verzorgers lijken hierbij een rol te spelen. Toch zijn er allerlei (technische) hulpmiddelen zoals schakelaars, waarmee jongeren met ernstige motorische of meervoudige beperkingen zelf invloed kunnen uitoefenen op bak- en kookactiviteiten. In dit inspiratieboek wordt hierover uitleg gegeven en zijn recepten opgenomen ter inspiratie om deze jongeren een actieve rol te geven tijdens (het bereiden van) eten en drinken. Het boek bestaat uit een ringband met geplastificeerde bladen.

Bestellen
Het boek 'Kanjers In de Keuken' kan bij Stichting In Actie besteld worden * voor € 29,99 (exclusief verzendkosten) via info@kanjersindekeuken.nl Geef aan hoeveel exemplaren u wilt bestellen en wat uw adresgegevens zijn. U ontvangt voorafgaand aan de levering een factuur.

Het boek wordt ingepakt en verstuurd door clienten van activiteitencentrum D'n Duyt van Gemiva-SVG Groep. Er dient daarom rekening te worden gehouden met een iets langere verzendtijd.

*Het boek is beschikbaar vanaf 5 juli 2019.

bottom of page